tisdag 27 mars 2012

Pytt i pannan med 26a å hutt


Fet husmanskost med hemgjord öl och en redig hutt kan göra vilken beige dag som helst att kännas meningsfull. I fredags gjorde jag stek i ugnen med potatisgratäng och det vart en bit kvar av steken som jag då gjorde pyttipanna på tillsammans med lök, potatis och en liten bit sidfläsk. 2 ägg, inlagda rödbetor och en hel del HP sås på det så har man en kalasmiddag god nog för en kung.  Undrar om Knugen äter pyttipanna ibland? Det måste han ju göra, va?
Den svarta i glaset till vänster på bilden ovan kallas jag för "Sickens stout" och ska föreställa mitt försök att göra en klon på Guinness. Om den smakar precis som en Guinness vet jag inte direkt för jag hade ingen att jämföra med just vid detta tillfälle men nog har jag lyckats få till en fullkomligt fantastiskt god stout i alla fall. Ja det sa min fru också till mig att den här måste du brygga fler av och det tänker jag också göra inom snar framtid. Jag ska inte bli långrandig här nu utan fortsätt glo på bilden ovan och känn fettsuget tills snålvattnet rinner i mungiporna på er.  (Såvida ni inte är vegetarianer, nykterister eller hälsofreaks förstås för då blir ni ju bara äcklade av bilden. Ber om ursäkt för det!)

2 kommentarer:

  1. Inte äcklad, bara road :D

    SvaraRadera
  2. Fint det du! Meningen med denna blogg var ju tänkt mer åt roa hållet än åt äckla å förgrymma ;) Skepp ohoj Sven!

    SvaraRadera