torsdag 23 maj 2013

65 Brown ale och svullen kindHar ni sett ett sådant monster? I måndags fick jag en visdomstand bortopererad. Den satt rätt illa så de fick karva upp rejält och borra i käkbenet för att få väck den. Ja och nu ser jag ut såhär. Kan inte gå ut pga extrem fulhet. Vad gör man när man måste vara inne hela dagen? Jo, man passar på att brygga bärs.

Det blir tredje upplagan av min Amerikanska brown ale. Först var det ju 54an och sedan 59an och nu 65an då. Ändrat lite på den varje gång för förbättring.


Uppvägd malt i hink. 1,2,3,4,5,6 maltsorter. Blir gott det här. Och så mäska, laka och koka i vanlig ordning och så POFF! Där står hinken.


Om ni skuttar in på MaltMagnus hemsida och scrollar ner till "senaste nyhetsbrev" så finns där en liten intervju med mig. Jag tycker jag gjorde ett himla vettigt intryck. Roligt när det händer.

Kan lika gärna lägga ut länken så är det lätt å bara klicka HÄR.

6 kommentarer:

 1. Haha, ser ut som du går på starka tabletter. :)

  Hoppas det inte gör för ont.

  SvaraRadera
 2. Åt smärtstillande som smågodis första dagen ;)

  Nu börjar smärtan lägga sig. Ser fortfarande rätt muppig ut tyvärr. Svullnaden är envis. Får hålla mig gömd inne ett par dagar till.

  SvaraRadera
 3. aj fy fasen...
  Men inget ont som inte har något gott med sig, du fick ju bryggt :)

  SvaraRadera
 4. Jo de förstås. Får besök av törstiga gäster i helgen som kommer gå hårt åt mitt lager med öl. Fast i gengäld får jag hjälp med att plantera granar förstås. Bara 2000 kvar att plantera.

  SvaraRadera
 5. Har en visdomstand som ligger på tvärchen och nu vet jag vad som väntar och tur är väl att man ej äro Fotomodell. Du gjorde ett stabilt intryck på MaltMagnus hemsida, jag sparar det receptet och brygger det när det är dax för den typen.

  SvaraRadera
 6. aj då! ja det är inget vidare att behöva ta bort en sådan men man överlever. det värsta var att inte kunna äta på några dagar. bara buljong. har en visdomstand kvar men den får vara kvar sålänge det bara går. vill inte göra om det här på ett tag.
  Jag ska nog endast brygga Belgiskt ett tag framaöver för det är bara dem jag tycker jag lyckas med. Allt annat blir väl ok men aldrig mer än så. Man kan ju prova andra Belgiska jäster och brygga saisons å sånt.

  SvaraRadera