fredag 3 augusti 2012

Panerad kolja osv samt test av Kölsch


Jag fick till en ganska trevlig lunch igår igen. Jag fick nämligen span på en bit Kolja i fiskdisken när jag var in och handlade igår. Egentligen skulle jag bara ha potatis men kom ut med en jättepåse med mat. Salladen är från vår egen lilla odling, dressingen rörde jag ihop själv. Himla god dressing. Typ som remoladsås fast efter eget påhitt då. Yoghurt, majonäs, vitvinsvinäger, bostongurka, dill, lite dragon, kapris osv.

Jo, jag har provsmakat min Kölsch igen! Min 37a. Jag var  ju inte helt nöjd med den förut men nu har den stått till sig och smakar hur gott som helst. Se, man ska inte vara för ivrigt med att misströsta. Det finns hopp. Förut tänkte jag att vad sjutton ska jag ta mig till med alla 37or men nu vet jag ju det. De ska ner i strupen på mig. De flesta i alla fall. Jag kanske ger bort några också.  Ja och så får väl min kära fru smaka också. Inte mer än rätt. Kontentan är att de kommer gå åt allihop.

4 kommentarer:

 1. Drack en 37a igår och den smaka bra, men det är inte riktigt min typ av öl ändå.
  Säg vad jag ska peta i mig upptill för att den ska komma helt till sin rätt, och då vet du ju att jag normalt sätt inte äter kolja mer troligt en Abborre eller två.

  SvaraRadera
 2. 37an är inte helt i min smak heller. Håller med. Nåt gick fel där. Ja den jäste ju inte ut så mkt som jag hade hoppats. Vet inte vad som passar till den egentligen. Den blev för söt. Chips kanske? salt å vinäger chips? Jag tycker jag kan märka skillnad från flaska till flaska ibland konstigt nog. Samma gäller 38orna.

  SvaraRadera
 3. :) åt faktiskt vinäger chips till 37an igår! funkade

  SvaraRadera
 4. gött! jag köpte också en påse salt/vinägerchips. de är goda. Drack nyss en nr 40 med lite chips. gott!

  SvaraRadera