söndag 22 april 2012

Vildfärsbiffar och underlägg


Häromdagen fick vi till vildfärsbiffarna godare än vanligt. Det var så gott att smaklökarna blev övertillfredställda. Så gott att det knappt gick att hantera. Färsen var gjord på vildsvin och hjortkött och vi blandade det med grädde, dijon senap, lite hackad enbär, salt, peppar, sambal och lite potatismos som vi hade fått över sedan dagen innan. Oj så saftiga och goda de blev! Gräddsås, potatis, ärtor till det samt en lättöl. En himla fin middag.


I julas fick jag himla fin glasunderlägg med trevliga engelska häst/hund/jakt motiv på. Jag har tyckt att de varit för fina för att användas till vardags men kom på att det är dumt att bara ha dem i en låda sålänge. De är ju till att användas.  Det mörka i glaset är min 29a. Vi kan kalla den för "Inte fullt så svart" ale.  Ganska god men den blev för kolsyrad för öltypen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar