fredag 27 december 2013

Julen 2013


Jag glömde av att ta några kort över julen. Kameran var inte med alls. Det vart sånt hets å stoj när svärmor, svägerska med barn och man kom över på jullunch att jag inte ens han njuta av all den goda mat. Bättre blev det efter de hade åkt å vi kunde göra oss en natta talrik med rester och äta i lugn å ro. Julen vart ju inte så vit utan mest regnig. för någon vecka sedan fick vi några decimeter snö så vi lägger in en bild på det. Ja det är alltså där jag bor. Rött gammalt hus mitt i skogen.


Det här var den enda bilden som togs på julmaten. Det var väldigt gott. Min Jansons frestelse är himla fantastiskt god. Jag har gjort rödbetssalladen själv också samt köttbullarna. Hej å hå, jul i vårt hus!


Julgranen har jag sågat ner själv från egna skogen. Lite gles men ändå rätt fin. Gratis i alla fall. gott om öl har vi haft hela julen. Där har vi inte snålat alls utan försett oss av min hemgjorda goda öl. Min barley wine var ju minst sagt fantastiskt smarrig. Det bästa jag bryggt.

Imorgon ska jag kapsylera nr 80 och i nästa vecka 81an. Sedan är det dags att ta fram grytan igen och koka ihop nr 82. Man kanske ska börja ha SM i ölbryggning 2014 i tankarna när man brygger nu för det börjar ju dra ihop sig för det.
Gott nytt år!

4 kommentarer:

 1. Alltid lika trevligt att läsa inlägg på sin blogg!

  SvaraRadera
 2. tackar tackar! :) Känns som jag tappat stinget lite på senare tid så det var kul å veta att min ölblogg fortfarande är läsvärd.
  Gott nytt år! hoppas din jul var fin också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker absolut inte att du tappat stinget. Du har din egna stil och språk och du tar med dig maten och att du bor på landet in i bloggandet på ett charmigt sett.

   Radera
  2. Det var snällt sagt/skrivet. En gör så gott en kan med det lilla man har. Själv tycker jag ibland att jag blir lite tjatig å enahanda med mina färglösa beskrivningar av hembryggd öl. "mmmm god öl" om å om igen.

   Radera