lördag 30 juni 2012

jävla massa ölbackar


Ursäkta svordomen i rubriken men ölbackarna tar över köket snart. 13 backar öl! plus hinken som står och jäser här under databordet blir det 2,5 backar till då om 2 veckor. Efter det så har jag faktiskt slut på tomglas och jag tänkte nog sluta samla på mig mer glasflaskor nu för det finns ingen mer plats att förvara dem på. Hallen ser inte för rolig ut heller. Jäshinkar, grytan och andra skrymmande bryggrelaterade matriklar. Det är priset man får betala för att hålla sig med hembryggd öl.

Den var grym den där Saisonjästen förresten. Det började bubbla i jäsröret efter bara ett par timmar. Härligt!

4 kommentarer:

 1. Svårt att tro att man kan ha för mycket öl hemma :)

  Har du ingen källare?

  SvaraRadera
 2. Ingen källare. Vi bor lite temporärt i en hyrd bostad medan vi letar hus. Sålänge har vi tyvärr ont med plats. I framtiden räknar jag med att kunna expandera min hobby något :)

  SvaraRadera
 3. Jag har massa mer tomglas nu, bara att hämta, Du kan ha dom i kassar och skruva upp krokar i taket att hänga dom på :)

  SvaraRadera
 4. Oj, jag tackar! Gött mos! Pappa hänger upp hinkar i taket. Det kan man säga så fort det bara går så låter det som man säger nåt helt annat. :)
  Påsar med ölflaskor går an det med. Måste planera in en resa till Varberg snart. Vi pratade om det häromdagen, frugan å jag.

  SvaraRadera