torsdag 22 maj 2014

82ans betyg i SM


Domarprotokollen från Ölbryggar-sm kom med posten idag. Alltid intressant läsning. Man vill ju veta om proffsen tycker att ens öl duger. Tja…. 82an fick ju hyffsade poäng ändå så jag behöver väl inte skämmas ögonen ur mig för den i alla fall. Den domare som var mest generös med poängen gav mig hela 42 poäng för min 82a. Himla snällt. 37 poäng fick jag av den som hade hittat flest missar och sedan var det en mittemellan som gav mig 40 poäng.  Ett snitt på 39,6 alltså. Jag hade ju inget hopp för den ölen alls så de poängen får jag vara nöjd med. För hög kolsyra var det som alla 3 domare slagit ner på. Undrar om den jäst vidare i flaskan för alla de 82or jag druckit har haft lagomt med kolsyra.

Jag hade ju även lämnat in 81an men den talar vi tyst om för den fick inga vidare bra poäng alls. Dumt av mig egentligen att spara på all den goda ölen och bara skicka in den öl som jag kan avvara utan sorg.
Ångrar dock inte att jag drack upp alla 67or själv (bjöd bort några få också) för den var gudomligt god. Till nästa år ska jag försöka ha bryggt så mycket att jag kan skicka än även jättegod öl. :)
Vi får se hur det går med det.

2 kommentarer:

  1. Fick mina igår också
    Får säga att jag var rätt nöjd med omdömena med tanke på att jag skickat in i fel klass av misstag haha

    SvaraRadera
  2. Alltid lär man sig nåt ;)

    SvaraRadera