måndag 19 maj 2014

88an å geten


Min fru lyckades ta ett fint kort på vad jag tror är en av mina 88or. Dvs Belgisk Blonde. Smakar lika gott som det ser ut. Det är så sällan jag har några aptitretande bilder på upphälld öl att bju på så den åker upp på bloggen. Svårt att foto öl så det ser snyggt ut.


Sedan så fick jag ju in för ett par inlägg sedan en önskan om foto på den nya geten. Det är en Bock som heter Pelle. Han är 2 månader. Jag hade velat att han skulle heta Glenn eller Bruce men jag hade inget å säga till om där. Nästa bock kanske jag får namnge.

Jag har tjockt med sysslor nuförtiden så jag vet inte när jag ska hinna brygga igen nästa gång. Måste bli klar med med utestallet så snart som bara går så det lilla föl som kommer i juni har tak över huvudet. Egentligen skulle jag vilja brygga en Barley wine men sådan öl tar sådan himla lång tid på sig för att bli drickfärdig och jag behöver drickbar och god öl fortast möjligen då det är rykande åtgång på dem.


6 kommentarer:

 1. Naw! Gullegull! Man tackar :-)

  SvaraRadera
 2. Så lite så. :)

  Ni får komma hit å klappa på han vettja.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör vi gärna! Har funderat på det, vi ska bara hitta en ledig tid som kan passa (fullt upp med bygget), vi hör av oss framöver!

   Radera
 3. Härlig bild frugan tagit på ölen!
  Det där var en fin liten bock, ser ut som en Glenn ;)

  SvaraRadera