torsdag 31 maj 2012

Golden Cascade nr 32


Rätt som det var så satt vi där med endast en flaska kvar av denna total succé till öl nr 32. Vad fort det gick att få i sig två och en halv back av denna underbara ale som smakar väldigt mycket som Oppigårds Golden ale. Ja det var ju lite det som var tanken också när jag plita ner receptet en gång när jag satt på muggen. Jag brukar ta med penna, papper och miniräknare in på toa för att ha något å göra där medan man förrättar sina ärenden. Jag skrev två nya recpet idag på muggen som jag ska förverkliga i nästa vecka var det tänkt.

Vi slänger in ett kort på 33an också vettja.


33an är ju mitt gamla beprövade Belgian Blond recept i fjärde tappningen nu. Fint glas också jag fått tag i va? Det köpte jag för en tia på Kyrkornas loppis i Mariestad.


2 kommentarer:

  1. Det ser ju läskande ut. Brukar också kika efter fina ölglas på loppisar. Letar nu efter ett med Sandwalls logotyp på.

    SvaraRadera
  2. Ok, ska hålla ögona öppna efter ett Sandwallsglas. Synd att det stora bryggerierna köpte upp å la ner så många små bryggerier på 70 talet. Svensk ölkuktur har nog blivit mkt lidande av det men nu så ploppar microbryggerier upp lite varstans igen. Skoj med stort utbud av olika Svenska ölsorter. Jag är väldigt förtjust i Oppigårds sortiment. Nynäshamns öl är goda också.

    SvaraRadera