Sällan brukar jag missa ett tillfälle att blogga om all mat å öl jag äter och dricker men jag hittade flera bilder som jag inte lagt ut och skrivit om än. En del är rätt gamla vid detta laget men det syns ju inte på bilderna å andra sidan.
Hackorv med folköl.
Köttfärssås med spagetti och lättöl
Carbonara och rödtjut
Kyckling, potatissallad å Duvel
Kolja med tomat,dill gräddsås och folköl
Sedan så missade jag ju att skriva om två väldigt goda öl som jag fick med posten av killen som har Brew by Brandis bloggen.
Basement Draught. (halvmörk lager)
och ZAPA! (IPA)
Himla goda bägge två. Dessutom så är fådda öl allra bäst ;) Öl tas alltid tacksamt emot. Skicka mer!
Haha, Härligt ;)
SvaraRaderaKommer lite mer om ett tag, IPA:n verkar dock gått åt pipan, hade någon metallisk eftersmak vid flaskningen... Får hoppas den försvinner i kolsyrejäsningen (även om jag inte tror på det riktigt.)
Ipa blev pipa eller ?
SvaraRaderavad är det som ger metallisk smak då? Den kanske försvinner? gummismaken i din gummi ale försvann ju.
jag håller på å brygger nu. det kommer bli hur gott som helst.
Vid torrhumlingen hade jag i sänken av rostfritt stål, kanske skulle testat dem innan, de var inte rostfria alls... Det är dem som bidragit med metalsmaken, får väl hoppas det mildras lite...
Raderajag brukar slänga ner dricksglas som sänke. funkar finfint! :)
SvaraRaderaPuttekulor av glas eller porslin kanske.
SvaraRaderaHar normalt stora glaskulor som sänken, men de hade gått sönder och jag glömt köpa nya :)
RaderaJo fast många isåfall. Ett rejält drickaglas är bra för då använder jag det glaset att väga upp humle i samtidigt. :) smart
SvaraRaderaSmart
SvaraRaderaja ibland så ;)
SvaraRadera