tag:blogger.com,1999:blog-958955097794994615.post8119757582099743751..comments2019-03-01T09:35:53.598+01:00Comments on VILSE I PILSNERN: Midsommarafton med öl och matBrew Dudehttp://www.blogger.com/profile/14975631656579027827noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-958955097794994615.post-72034995598765654712014-06-26T17:38:50.453+02:002014-06-26T17:38:50.453+02:00visst, torrjästen wb06. kalasbra till både veteöl ...visst, torrjästen wb06. kalasbra till både veteöl och vanliga blondes. <br />Ja, det får väl bli den temperatur det är inne. Vore ju bra om du ställde hinken nånstans där tempen inte växlar för kraftigt under dygnet. Har en som står och jäser nu och termometern visar 20 grader just nu. Brew Dudehttps://www.blogger.com/profile/14975631656579027827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-958955097794994615.post-78730835175386253692014-06-26T15:41:27.202+02:002014-06-26T15:41:27.202+02:00Ok, WB-06 alltså. Vilken temperatur jäser du i med...Ok, WB-06 alltså. Vilken temperatur jäser du i med den jästen?<br /><br />/PeterFear Wolf Breweryhttps://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-958955097794994615.post-4051551583757995722014-06-24T16:13:26.674+02:002014-06-24T16:13:26.674+02:00Finns väl en del att välja på. Jag har ju dels en ...Finns väl en del att välja på. Jag har ju dels en slurry som jag försöker hålla liv i som jag utvann ur några flaskor Rochefort. Men vet du, en annan jäst som är himla himla bra är Safbrew wb-06… det är en veteölsjäst egentligen men den är toppenbra till även Belgiska blondes och starkare sådana. <br />Viktigt är att ha mkt pigg jäst till stark belgisk ale för de ska ju jäsa ut ordentligt. <br />Hoppas detta var till nån hjälp :)<br />Brew Dudehttps://www.blogger.com/profile/14975631656579027827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-958955097794994615.post-81662500209829391732014-06-24T14:45:53.106+02:002014-06-24T14:45:53.106+02:00Vad har du för förslag på jäst till en belgisk blo...Vad har du för förslag på jäst till en belgisk blond?<br />/PeterFear Wolf Breweryhttps://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.com