tag:blogger.com,1999:blog-958955097794994615.post6283118321196503120..comments2019-03-01T09:35:53.598+01:00Comments on VILSE I PILSNERN: 47a med Lamm och Brooklyn east india med RisottoBrew Dudehttp://www.blogger.com/profile/14975631656579027827noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-958955097794994615.post-85313172672833005592012-11-13T16:25:18.776+01:002012-11-13T16:25:18.776+01:00Så pass mycket alltså? Ojoj, jag läste något om 2 ...Så pass mycket alltså? Ojoj, jag läste något om 2 gram litern men då kan jag lätt dubbla det plus lite till då. Jag provar 5 gram nästa gång. Tack för tipset! :)<br />Brew Dudehttps://www.blogger.com/profile/14975631656579027827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-958955097794994615.post-85172703303138576122012-11-13T15:34:55.982+01:002012-11-13T15:34:55.982+01:00Jag skulle lägga som en rekommendation att utgå fr...Jag skulle lägga som en rekommendation att utgå från 5g/l. Vi har torrhumlat upp till 8g/l och inte noterat något problem. Ett annat sätt är att torrhumla i två omgångar så att säga. <br />/PeterFear Wolf Breweryhttps://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.com